1K Run 2018
Ren 1 kilometer omhoog in de Kennemerduinen

Bedwing een berg in Nederland!


Een serie van 4 x 30 minuten, vier races in juni en juli 2018. Lukt het jou om bij elkaar 1.000 hoogtemeters te scoren? Beker voor de man, vrouw én het team met de meeste hoogtemeters.

Schrijf je in voor de eerste race op 23 juni (10 euro) of koop een passe-partout (29 euro) en race zo vaak als je wilt.


Ren 30 meter omhoog op de Brederodeberg, daal af en: repeat. Na 30 minuten klinkt het fluitsignaal. Beëindig je training, word lid van de Strava Club ‘1K Run’ en zet je resultaat online. 

Vanaf 4 lopers ook als team meedoen, met teamfoto en kans op de teambeker (elk teamlid schrijft zich zelf in, meld bij de start even hoe je team heet en wie de leden zijn).

 


Onderaan de Brederodeberg is tijdens en na de race een verzorgingspost aanwezig. Nodig is een GPS horloge en een Strava account. Na afloop gratis drankje onderaan de berg.

Fotoservice, EHBO, Strava segmenten. Per loper 5 euro voor NP Zuid-Kennemerland.

Data en starttijden: zaterdag 23 en 30 juni, zaterdag 7 en 14 juli. Je kunt bij inschrijving aangeven of je op 23 juni (10 euro) meedoet of dat je aan twee of meer races wilt deelnemen (passe-partout 29 euro) . Voor elke race verzamelen we om 09:30 uur op de parkeerplaats van scouting Bos en Duin aan de Bergweg in Bloemendaal (gratis parkeren), start race is om 10:00 uur. 1K Run 2018 is een initiatief van Loopmeesters.nl i.s.m. Runnersworld Haarlem.                                                        


                                    Maximaal 50 deelnemers dus schrijf je nú in voor deze unieke battle!